Temat: Ciuchy elwo
Czy elwo planuję wypuścić kolekcję jesień - zima swoich fatałaszków?:D
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy elwo planuję wypuścić kolekcję jesień - zima swoich fatałaszków?:D
Obawiam się że nie wystarczy czasu
Jesienno - zimowa poro to temat na bluzy
Chętnie zamówię czarna xxl jak pojawia się w sprzedaży
Widzieliście? Macie te bluzy i t-shirt-y?
W kwesti formalnej tez mam FIRST edition:)
pierwszy raz taką na oczy widzę.
ps. taka mnie refleksja naszła, że jeszcze rok półtora temu na forum można było dowiedzieć się wiecej, tematy były szeroko omawiane, a teraz jest Nas pewnie kilkuset na forum i jakość Naszych wpisów znacznie spadła.
Michał koniecznie daj znać co z ciuszkami
kajmar masz racje ale zastanow sie z czego to wynika...
Kurcze Bartek. Jestem również młodym świetlikiem, jednak kiedyś na forum padały konretne problemy, poważne zagadnienia. Dyskutowaliśmy, naprawde czułem wsparcie kolegów z forum. Teraz jest tak, wrzucasz temat z ajkimś poważnym problemem odpowiada Ci kilku tych samych forumowiczów od lat. Reszta milczy. Wpada temat typu lepszy eurolite czy x-beam a przecież to jest ta sama kupa i dyskusja w najlepsze na dziesiąt stron. Czuje się jak na jakimś estradowiec.pl gdzie domorośli akustycy dyskutują rozsiewając masę bzdurnych teorii w branży
Widzisz ja ostatnio zauwazylem, zmiejszenie ilosci powaznych problemow a zwiekszenie problemow malej rangi. czyli ktorego para za 200 zl wybrac. Ja rozumiem, że dla kogos wydanie 200 na 10 parów jest wydatkiem i chce sie dowiedzieć ok. Ale za tydzien jest znowu walkowany ten sam temat. Wiadomo pracy duzo czasu malo ale na chwile zeby cos naklikac na forum mysle kazdy sie zdobedzie. Poprostu moim zdaniem im wiecej konkretnych pytan tym wiecej osob udzieli konkretnych odpowiedzi.
Przenieście dyskusję do hydeparku. Dziękuję.
co do bluzy czy bluzki jestem za czekam na jakieś szczegóły.
P.S. Kto jest od początku na forum wie o czy mowa z tymi postami, ale częściowo sami sobie jesteśmy winni.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.026 sekund, wykonano 9 zapytań ]