Temat: Paulla Ridery
Paulla Sound / Light / Stage / Garderoba ...
audio
http://newstars.home.pl/rider/paulla_ridertech..pdf
Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight
forum techników i realiztorów światła
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Główna » Forum Oświetlenia Scenicznego - Elwolight » Ridery polskich wykonawców - oświetlenie do 2012 » Paulla Ridery
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Paulla Sound / Light / Stage / Garderoba ...
audio
http://newstars.home.pl/rider/paulla_ridertech..pdf
bim 300
bim 300
... Bam Bom
Lepszych rysunków nie mieli?
Kim jest Paulla ??
to ta co ją mikrofon bezprzewodowy kopną prądem
"MIKSER OŚWIETLENIOWY VECTOR ORANGE-WYŁĄCZNIE"
- ktoś chyba nie wie że jest cała rodzina vectorów
"4x MAC 301 lub Stage Bar"
- ciekawe od kiedy są to urządzenia równoważne ( a tak to i to ma ledy )
oj nie róbcie z siebie festiwalo-róbców.. miał humor to sobie napisał bim ...
Ok żarty na bok ... wkurzające jest to ze są ludzie którzy są w branży i świeca koncerty a nie znają nazwy lampy z której świeca.
A kilka riderów takich jest i to poważnych gwiazd*
* w jakimś tam stopniu ...
"MIKSER OŚWIETLENIOWY VECTOR ORANGE-WYŁĄCZNIE"
- ktoś chyba nie wie że jest cała rodzina vectorów
być może chodzi o to że jest przyzwyczajony do konkretne konfiguracji klawiszy
wiem, wiem nie świadczy to może o nim najlepiej
ale pewnie chłop orze jak może
p.s. i nie chodzi mi o to że kogoś tu bronię
chodzi o to, że nie ma pojęcia o innych stołach. Zakochał się w jednym odwala robotę na pamięć i tyle
no to widzę , że Panowie Majoneza nie znają skoro takie brednie wypisują. Lubi orange to wpisał orange, pewnie jak się z nim zdzwonisz to się zgodzi na inny. Takie prawo realizatora że wpisuje stół i sprzęt który sobie życzy a nie który jest wygodniej przywieźć na sztukę.!!! Ciekawe czy kiju zgdoziłby się świecić na Ma Pico - przecież to ta sama rodzina!!!
No właśnie chciałem napisac... Ze jak Pan majonez świecił to wy mieliście mleko pod nosem..
Piotr Majewski = majonez ? ... łojezu ... robiłem sobie podśmiechujki z tego rideru... a tak to nie wypada
Napisane w poprzek pierwszej strony o kogo chodzi
Trudno się wypowiadać o to przez kogo dokładnie zostały opracowane te ridery do tej postaci.
Ridery garderoby i światła wyszły z tego samego kompa. Wiele ciekawych rzeczy można się o pdf-ach dowiedzieć jak się wie gdzie patrzeć.
ciekawe jak sie zmienia postrzeganie przez innych jakiegoś zagadnienia w momencie gdy się dowiadują o kim piszą!
ciekawe jak sie zmienia postrzeganie przez innych jakiegoś zagadnienia w momencie gdy się dowiadują o kim piszą!
Trzeba zobaczyć taką przemianę u doktoranta jak 'głupie pytanie' okazuje się być postawione przez dziekana, albo przez prorektora
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
[ Wygenerowano w 0.030 sekund, wykonano 10 zapytań ]