Mikey napisał/a:vandj święte słowa, zwłaszcza że miałem okazję osobiście rozmawiać z właścicielem firmy Paco-Cases i złego słowa powiedzieć nie mogę, tylko chwalić, konkretny i rzeczowy człowiek jak również firma
Super, że porozmawiałeś, ja niestety nie. Na targach stałem ponad 15 minut żeby obgadać całe okejsowanie dla firmy i niestety nie doczekałem się... chyba kawka ze znajomymi była ważniejsza niż potencjalni klienci. No ale targi są po to żeby się spotkać ze znajomymi no nie? :] Drugiego dnia sytuacja ta sama... znów czekanie aż ktoś podejdzie i zauważy że chcę porozmawiać, ale nic z tego. Ot takie były moje kontakty z PACO.
W casepack wiedzą co to podejście do klienta... ot taka jest między nimi różnica. A jakością żadna firma nie odbiega od drugiej gdyż wszystkie firmy korzystają z tych samych materiałów (sklejka i aluminium jest z tych samych fabryk ).
vandj napisał/a:Co do Barczaka i Packo nie zgodzę się... uderzacie do dużych firm które niechętnie robią pojedyncze sztuki i przez te lata zapracowały na swoją markę która kosztuje. Te firmy były pionierami skrzyń transportowych w Polsce. Cały rental opiera się właśnie na nich ...
Co ma piernik do wiatraka. To, że jest się dużą firmą nie zwalnia z obowiązku takiego samego traktowania wszystkich. Jeżeli mamy iść w/w tokiem rozumowania to proszę bardzo usunąć z listy proponowanych firm barczaka i paco z racji tego, że są one tylko dla WYBRANYCH a nie dla wszystkich.
Jakbym sobie kupił MA2 Full Size... to taki Barczak i Paco powinno mnie olać bo chce zamówić tylko jeden lichy case? Tak więc argumenty w stylu: małe ilości, wypracowana marka, cenienie się - do mnie nie przemawiają ... sorry.
Ostatnio edytowany przez avekamil (2011-03-22 04:44:36)